Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όμως,(π.χ. ακύρωση εκδήλωσης για διαφόρους λόγους ) υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μας εφόσον δεν έχουν προσωποποιημένα στοιχεία. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές. Το σχετικό κόστος αποστολής των προϊόντων προς επιστροφή επιβαρύνει εσάς.

Ελαττωματικά προϊόντα

 

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2610 27 22 93 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.

 

Αλλαγή /Ακύρωση παραγγελίας

 

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δεν έχει δημιουργηθεί μακέτα του /των προϊόντων που έχετε επιλέξει και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: +30 2610 27 22 93.  Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Σε περίπτωση έχει ήδη δημιουργηθεί μακέτα θα παρακρατηθεί το ποσό των 10 Ευρώ. Στην περίπτωση που ή παραγγελία σας είναι έτοιμη για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

 

Συμπληρωματική παραγγελία

 

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας.

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι.