” Το προσκλητήριο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Προμηνύει χαρές και συγκινήσεις για δύο πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής σας, το γάμο σας και την βάπτιση του παιδιού σας. Από το 1994 τα προσκλητήρια MyMastoras υπογράφουν το γάμο και τη βάπτιση του καθενός από εσάς… “

MyMastoras: Iδρυση και μέχρι τώρα πορεία.

Η εταιρεία MyMastoras ξεκίνησε το 1994 με έναν απλό σκοπό: να προσφέρει μοναδικά προσκλητήρια γάμου και βάπτισης με έντονη συναισθηματική αξία και ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση.

Αποτυπώνουμε κάθε ιδέα και πρόταση ιδιαίτερη και ξεχωριστή και δημιουργούμε προσκλητήρια με ζωηρά χρώματα, με πρωτότυπα θέματα και με τη χρήση μοντέρνων υλικών. Δεν έχουμε όρια και δυσκολίες. Σε κάθε στυλ ρομαντικό ή κλασικό επιμελούμαστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια, γιατί αυτή είναι που θα δώσει το διαφορετικό τόνο και θα πραγματοποιήσει το όνειρο του μελλόνυμφου ζευγαριού ή των γονιών που πρόκειται να βαφτίσουν το παιδί τους. Μπορείτε να αναζητήσετε τα μοναδικά μας προϊόντα σε πάνω από 100 επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η ευχάριστη διάθεση, η επικοινωνία και η άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας. Εδώ και 16 χρόνια παρακολουθούμε εκθέσεις που αφορούν στην τελευταία τεχνολογία στην εκτύπωση, στην γραφιστική, στα χρώματα και στα χαρτιά και παράλληλα εξελισσόμαστε. Η δική μας, συνεχώς εξελισσόμενη, εκτυπωτική μονάδα και το γραφιστικό μας τμήμα στελεχώνεται απο ειδικευμένο προσωπικό στον τομέα των γραφικών τεχνών . Η αφοσίωση μας στις νέες τεχνολογίες και η προσαρμογή μας στα νέα οικονομικά δεδομένα των ημερών  και τις αντιξοότητες της αγοράς, μας επιτρέπουν να παρέχουμε λύσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Mόνο προσκλητήρια;

Τα τελευταία 16 χρόνια, η εταιρία μας έχει διατηρήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων ή των γονέων που βαφτίζουν δειγματίζοντας το προϊόν “προσκλητήριο”. Βλέποντας όμως τις ανάγκες της αγοράς για περισσότερα είδη γύρω από το προϊόν προσκλητήριο δημιουργήσαμε νέα προϊόντα, τα οποία δένουν απόλυτα με το προσκλητήριο και αποτελούν στο εξής την “οικογένειά” του.

Πρόκειται για σουπλά τραπεζιού, καρτελάκια αρίθμησης τραπεζιού, ευχαριστήρια καρτελάκια, βιβλία ευχών γάμου και βάπτισης, συρταρωτά κουτάκια, δαχτυλίδια πετσέτας, χωνάκια για το ρύζι, τα κουφέτα ή τις καραμέλες, ετικέτες κρασιού. Για την βάπτιση δημιουργήσαμε εντυπωσιακά περιτυλίγματα σοκολάτας, ετικέτες νερού και σημαιάκια .

Όλα όσα προαναφέραμε έχουν σχεδιαστεί και σεταριστεί με το θέμα του κάθε προσκλητηρίου της συλλογής μας, μπορούν να είναι προσωποποιημένα και πλέον διακοσμούν και την δεξίωση ή το τραπέζι του γάμου και της βάπτισης.

Τυποποιημένα αλλά και τροποποιήσιμα.

Τα δειγματολόγια των προσκλητηρίων MyMastoras διακρίνονται για την μεγάλη τους ποικιλία. Μέσα σε αυτά το μελλόνυμφο ζευγάρι ή οι γονείς θα βρουν το δικό τους ξεχωριστό και αγαπημένο προσκλητήριο. Ορισμένα από όλα αυτά τα σχέδια επιδέχονται τροποποιήσεις ως προς το χρώμα του κειμένου, του φακέλου ή της κάρτας. Το σημαντικό όμως είναι ότι σαν εταιρεία μπορούμε να δημιουργήσουμε εκ νέου μία μακέτα στην περίπτωση που ο πελάτης μας ζητήσει σχέδιο που δεν συμπεριλαμβάνεται στα δειγματολόγιά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας.

Και στο τέλος...MyMastoras!

Τα προσκλητήρια MyMastoras 23 χρόνια τώρα σέβονται τις ανάγκες του μελλόνυμφου ζευγαριού και του ζευγαριού που πρόκειται να βαφτίσει το παιδί του, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα προσκλητηρίων (άριστη εκτύπωση, εξαιρετικά χαρτιά σχεδιασμός και στολισμός) στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ελάτε να γνωριστούμε στο κατάστημά μας στην Νεα Εθνικη Οδό Πατρών – Αθηνών 154 και δείτε από κοντά τα μοναδικά μας προϊόντα. Βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η ευχάριστη διάθεση και η επικοινωνία!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας στη διεύθυνση sales@mymastoras.gr. Εναλλακτικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610-272293.

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι.