Επικοινωνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κλάους 24, Πάτρα, Τ.Κ. 26500.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2610-272293

E-MAIL

sales@mymastoras.gr

SOCIAL MEDIA

Κλάους 24, 26500 Πετρωτό, Πάτρα

Η εταιρία Mastoras δημιουργήθηκε το 1994 με έναν απλό σκοπό: Να προσφέρει μοναδικά προσκλητήρια γάμου και βάπτισης με έντονη συναισθηματική αξία και ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση.

Σήμερα με περισσότερα από 100 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, αποτυπώνουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας κάθε ιδιαίτερη ιδέα και πρόταση και δημιουργούμε τα δικά σας ξεχωριστά προσκλητήρια με ζωηρά χρώματα, με πρωτότυπα θέματα και με τη χρήση μοντέρνων υλικών, χωρίς όρια και δυσκολίες. Σε κάθε στυλ ρομαντικό ή κλασικό με προσοχή στη λεπτομέρεια, δίνουμε τον διαφορετικό τόνο και σας συνοδεύουμε με την εγγυημένη μας ποιότητα στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Ελάτε να γνωριστούμε στο κατάστημά μας στην οδό Κλάους 24 στο Πετρωτό της Πάτρας και δείτε από κοντά τα μοναδικά μας προϊόντα. Βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η ευχάριστη διάθεση και η επικοινωνία!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας στη διεύθυνση sales@mymastoras.gr. Εναλλακτικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610-272293.

Φόρμα επικοινωνίας

MyMastoras®