Οδηγός καταχώρησης παραγγελίας

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα MyMastoras.gr δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εύκολη καταχώρηση της παραγγελίας σας. Χωρίς πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες η παραγγελία σας ολοκληρώνεται σε 5 απλά βήματα.

Καταχωρήστε εύκολα την παραγγελία σας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας τα παραδώσουμε σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεστε με ταχύτητα και ασφάλεια!

Πώς καταχωρώ την παραγγελία μου;

Αφού επιλέξουμε το προϊόν που μας ενδιαφέρει, μεταβαίνουμε στην καρτέλα "Καταχώρηση Στοιχείων", για να προσθέσουμε τις πληροφορίες και τα στοιχεία που επιθυμούμε.

Συμπληρώνουμε όσα στοιχεία μας ενδιαφέρουν να αναγράφονται στο προϊόν που παραγγείλαμε, ανάλογα με το γεγονός που μας ενδιαφέρει. Η εμπειρία μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και τα διαθέσιμα πεδία μας θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

Το διαφορετικό μας χαρακτηρίζει. Αν λοιπόν δεν καλυφθείτε απο τα υπάρχοντα πεδία, θα χαρούμε να προσθέσουμε τις δικές σας ιδέες. Βάλτε τις προσωπικές σας "πινελιές" στο πεδίο "Παρατηρήσεις". Αν παραστεί ανάγκη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις.

Επιλέξτε από τα διαθέσιμα κείμενα προσκλητηρίου, δεξίωσης και επιβεβαίωσης, ή προσθέστε το δικό σας ξεχωριστό κείμενο αν η παραγγελία σας αφορά προσκλητήριο, επιλέγοντας τους αντίστοιχους κωδικούς.

Συμπληρώστε τα τεμάχια που επιθυμείτε και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Συγχαρητήρια! Τόσο απλά η παραγγελία σας καταχωρήθηκε!

Έχετε ακόμα απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία παραγγελίας; Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ακόλουθης φόρμας. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μέσω email στο sales@mymastoras.gr ή τηλεφωνικά στο 2610-272293.